Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti Kutyapanziók képes leírás - Kutyapanzió.tlap.hu
részletek »

Budapesti Kutyapanziók - Kutyapanzió.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyapanzio.tlap.hu » Budapesti Kutyapanziók
Keresés
Találatok száma - 10 db
Airport Kutyaiskola és Panzió

Airport Kutyaiskola és Panzió

Kutyapanziónk, cicapanziónk és kutyaiskolánk sok szeretettel várja Önt és kedvencét Budapest XVII. kerületében, a repülőtértől 10 percre! Ha Önnek fontos a családias környezet, a biztonságosan körbezárt nagy kert, az állandó állatorvosi felügyelet, akkor ne keressen tovább, nálunk jó helyen jár!

Cerberos Kutyaiskola

Cerberos Kutyaiskola

A kutyanapközi célja segíteni az olyan gazdiknak, akik egész nap dolgoznak és nem tudnak elég időt a kutyáikkal tölteni, esetleg kutyusuk folyton átrendezi a lakásukat, mire hazaérnek, vagy csak egyszerűen nem szeretnék őket egész napra egyedül otthon hagyni. A napközi ideje alatt végig kiképző felügyeli a kutyusokat, akik szabadon játszhatnak társaikkal, így azt az időt, míg a gazdi nem ér rá, otthoni unatkozás helyett, a kutya játékkal, futkározással, tanulással töltheti. A napközit akár rendszeresen, akár alkalomszerűen is igénybe lehet venni. Szükség esetén akár éjszakára is! Így miközben a gazdi dolgozik, a kutya egy tapasztalt kiképző felügyeletével megtanulja a helyes viselkedés alapjait.

Dina Kutyapanzió és Napközi

Dina Kutyapanzió és Napközi

Kutyapanziónk a 16. kerületben, családias környezetben várja a kutyusokat az év minden napján. Amíg a gazdik nyaralnak, kirándulnak, családi programot szerveznek, addig kutyájukat jó helyen tudhatják. A családias hangulat megőrzése érdekében, egyszerre kis létszámot panzióztatunk. Nem az a cél, hogy sok kutyát összezsúfoljunk, hanem sokkal inkább az, hogy tudjunk foglalkozni velük és távol megszokott környezetüktől is otthonosan és jól érezzék magukat. Két saját kutyánk van, egy labrador ? Dina, aki a panzió névadója is ? és egy berni pásztor ? Asztor. Mindketten nagyon barátságosak.

Dogmopolite

Dogmopolite

A Dogmopolite az első olyan vállalkozás ma Magyarországon, amely négylábú kedvencének minden területen és élethelyzetben professzionális megoldást nyújt. Szolgáltatásaink köre felöleli a sétáltatástól és csőszködéstől kezdve az egészségügy és szakmai tanácsadáson át egészen a kutyakiképzést, terápiás foglalkozást és kutyapanziót. Valamennyi szolgáltatásunkat sokéves tapasztalattal, kellő fizikai kondícióval rendelkező, adott területre és sokszor éppen az ügyfél kedvencének fajára specializált kolléga nyújtja ? nemcsak a magas színvonal biztosítása érdekében, sokkal inkább a kutyus egészsége, kényelme, és számtalan esetben az őt körülvevő emberek, állatok és tárgyak épsége miatt is fontos mindhárom kvalitás. Elsődleges célunk, hogy Önnel közreműködve a lehető legmegfelelőbb gondozást biztosíthassuk kedvence számára. Sikerünket a közvetlen visszajelzések mutatják két- és négylábú ügyfeleinktől; büszkék vagyunk rá, hogy eddigi megrendelőinkből mindig mosolyt vagy csóváló farkat tudtunk kicsalni.

Kippy Kutyapanzió és Oktatás

Kippy Kutyapanzió és Oktatás

Nagy Gézáné ( Kati ) vagyok, a Kippy Kutyapanzió tulajdonosa. Állategészségügyi szakérettségit szereztem, és számos tanfolyamot (kutyakozmetikus, kutyakiképző, kutyagyógymasszőr) végeztem, hogy minél teljesebb szolgáltatást tudjunk nyújtani. ..A panziót 1993 óta, férjemmel együtt üzemeltetjük, aki állattenyésztő-törzskönyvező technikusi minősítéssel, kutyakiképző és kiképzésvezetői oklevéllel rendelkezik. Számos munkakutya versenyen, és kutyakiképzői szemináriumon szerzett tapasztalatával, tizenéve vezeti a kiképzést, a kutyaiskolát, és az állatok szállításáért is ő a felelős. ..Kedvence etetésével kapcsolatban is forduljon hozzánk bizalommal, adunk kutyatáplálkozási szaktanácsadást!

Kutyapanzió

Kutyapanzió

'Cégünk azzal a céllal jött létre, hogy a kutyapanzió, illetve kutyamegőrzés területen a mind idáig piacon jelen lévő vállalatoknál és egyéni szolgáltatóknál lényegesen rugalmasabban, a megrendelő gazdi és kutyus(ok) számára kényelmesebben nyújtsa szolgáltatásait. ' kutyapanzió, kutya panzió, kutyafelügyelet, kutyamegőrzés, kutyapanzió budapesten, budapesti kutyapanzió, kisállatpanzió

Kutyapanzió - Hotel Vau

Kutyapanzió - Hotel Vau

Kutya és cicapanzió: Panziónkban visszatérő és új vendégeinket is szeretettel várjuk a megfelelő elhelyezéssel, a hozzáértő bánásmóddal. Bármely fajtát illetve keverék kutyusokat is fogadunk. Kutyapanziónk színvonalasan, állattartási szempontból gondosan megépített, kb. 30 kutya befogadására alkalmas. Zárt (2 x 6 m-es) kennelekben tudjuk elhelyezni a kedvenceket. Egy 300 m2 -es kerített kifutóba naponta többször ki vannak engedve. Télen természetesen a lakásban tartott kutyusokat fűthető helyen tudjuk elhelyezni. Panziónkban elhelyezett kutyákat jó gazda módjára látjuk el!

Repülőtéri kutyapanzió

Repülőtéri kutyapanzió

Hosszú évek tapasztalata és a visszatérő gazdik alapján teljes nyugalomban kijelenthetjük, hogy szolgáltatásunkban maximális szakértelemmel, odafigyeléssel és tisztasággal találkozhat minden kedves leendő és régi ügyfelünk is. A kutyapanziónk nagyon szép zöldövezetben található, közel a repülőtér mellett. Éppen ezért is vállalunk szállítást a repülőtérre, vagy akár onnan a kutyapanzióba. Ezen kívül külön igény esetén a kedvencét beszállítjuk a panziónkba, és a megbeszélt időpontban vissza is szállítjuk a családhoz. A mellékelt fénykép teljes mértékben a valóságot fedi!

Strázsa kutyaiskola és panzió

Strázsa kutyaiskola és panzió

Négyéves korom óta kutyázom. Édesapámmal, Petneházi Sándorral - aki mesterkiképző, tenyésztő, küllembíró és a Strázsa alapítója - együtt jártunk kiállításokra, munkaversenyekre itthon és külföldön. Ahogy múlt az idő, fel kellett ismernünk, hogy az emberek kutyához való hozzáállása alapvetően megváltozott: ma már nem sportkutyákra, hanem társakra van szükségünk, 'akik' jól alkalmazkodnak rohanó életünkhöz. Szinte senkinek sincs ideje hónapokig iskolába járni: az vált a legfontosabbá, hogy a kutya biztosan behívható, jól szocializált, városban is könnyen kezelhető legyen. Erre az igényre alapozva hoztuk létre iskolánkat. A Strázsa Kutyaiskola 1978-ban Lágymányoson nyitotta meg először kapuit. Az ottani területet azonban hamar 'kinőttük', ezért egy kedvezőbb elhelyezkedésű és nagyobb területre, a Népligetbe költöztünk, és itt működünk a mai napig is. Célkitűzésünk az elmúlt évtizedekben nem változott: olyan helyet szeretnénk üzemeltetni, ahol gazda és kutyája mindent megtalál, ami közös életüket könnyebbé és élvezetesebbé teszi. Petneházi Tekla iskolavezető

Hirdetés
Yorki-hotel Kutyapanzió

Yorki-hotel Kutyapanzió

Kedves Gazdik! Ez az oldal, azért jött létre, hogy bemutassam Budapest első, minden igényt kielégítő kis kutyapanzióját. Elsősorban a yorkikat várom, de minden kistestű kutyus vendégünk lehet. Azért, hogy otthon érezzék magukat apró vendégeink, szabadon lehetnek az egész házban. Ha otthon ágyban, fotelban alszanak, itt ugyanúgy tehetnek, ha a gazdihoz bújva.... az is megoldható! Nyáron klíma segít elviselni a kutya meleget, a kifutóban pedig babmedence áll a vízimádók rendelkezésére.

Tuti menü