Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyás Ajándéktárgyak képes leírás - Kutyapanzió.tlap.hu
részletek »

Kutyás Ajándéktárgyak - Kutyapanzió.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyapanzio.tlap.hu » Kutyás Ajándéktárgyak
Keresés
Találatok száma - 8 db
Ajándékok kutyáknak és gazdiknak

Ajándékok kutyáknak és gazdiknak

Bol-dog.hu! Ajándékok kutyáknak és gazdiknak, saját fényképpel, vagy szabadon választott felirattal, grafikával. Termékeink szublimációs technikával készülnek, így nem kopnak, mosás vagy fény hatására nem fakulnak. Webáruházunkban egyedi kutyás ajándékok, fényképes ajándéktárgyak közül választhatsz: nyakörv, kutyakendő, kutyabiléta, frizbi, póló, bögre, sapka, öv, tányér, kulcstartó, egérpad, kispárna, hűtőmágnes. Ajándékozd meg kedvenc kutyusodat születésnapján, vagy karácsonyra! Vagy készíttess ajándékot kutyabolond ismerőseidnek.

Amfórakerámia - Kutyás Bögre

Amfórakerámia - Kutyás Bögre

Cégünk több, mint 20 éve gyárt kerámia termékeket. Üzemünk kapacitása napi 3600-4000 db termék előállítására alkalmas. Saját készítésű termékeket gyártunk, melyeket a vevő igényei szerint is tudunk változtatni. Készíttessen velünk kutyás ajándéktárgyakat, szép ajándékokat, bögréket kutyája képével!

Blup - Kutyás ágy

Blup - Kutyás ágy

Hogy a kicsi, a nagy, a közepes, a magas, az alacsony, a csámpás, a nagyfejű, a hosszúszőrű, a kopasz, a fekete, a fehér (és a pöttyös is!) meg a drótszőrű, a háromlábú, a vidám és persze a szomorú, a jóllakott, az éhes, a csaholó, amelyik vonyít, meg persze a csöndes is kényelmesen pihenjen, vigyél haza egy Noe kutyaágyat! A kisebbek persze cicáknak is megfelelnek... Ha nem vagy biztos abban, hogy mekkora ágyra van szüksége kutyádnak, használd kalkulátorunkat, az megmondja neked az ajánlott méretet!

Eblepetés

Eblepetés

Éppen a megfelelő helyen jársz, és neked szól ez az oldal: - Ha odáig vagy a blökikért, esetleg kutyamániás a barátod vagy a családod! - Ha imádod a kutyás cuccokat! - Ha úgy gondolod, hogy a kutya az nem 'csak egy állat', hanem egy olyan barát és társ, aki nélkül már nem tudnád elképzelni az életed, és minden érdekel ami kedvenc fajtáddal kapcsolatos! - Ha gondban vagy, mert születésnap, névnap közeledik, és kellene egy klassz meglepetés kutyás, vagy akár kutyátlan ismerősöd számára! Olyan amivel biztos nem fogsz mellé, mert már eleged van a kínos tucat ajándékokból!

Gravírda

Gravírda

Kutyabilétáink és macskabilétáink és egyedi tervezésű kulcstartóink mellett már kapható a két oldalú gravírozható felülettel rendelkező Réz Csontbiléta és Réz Körbiléta, mely ideális és strapatűrő dögcédula lehet örökmozgó állatoknak, de utóbbi akár szállodai vagy ruhatári kulcstartónak is.

Háziállatunkat festményre

Háziállatunkat festményre

A nevem Gerendély Ágnes, és 1954-ben születtem Budapesten, Csillaghegyen, öt percre a Dunától. Megrendelésre szívesen festem meg Önnek kedvenc kutyáját, háziállatát. Az Árpád Gimnáziumban a kiváló Balog Jenő tanár úrtól sajátíthattam el a rajzolás alapjait. A foiskolai felvételire a Korga György festőmuvész által vezetett Dési Huber Körben készülhettem. Sokáig 'csak' rajzoltam, festeni később, Szegeden a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán, Pataki Ferenc és Cs. Pataj Mihály művésztanárok vezetésével kezdtem. A Képzőmuvészeti Egyetemen Bráda Tibor festőmuvész osztályában fejleszthettem forma és színérzékemet. Szeretem a természetet és az állatokat, szívesen választom képeim témájának bármelyiket, de az állatábrázolás áll hozzám legközelebb. Az állatok és főképp a kutyák lelkének szépségét szeretném visszaadni a képeimen. Törekszem a szép meglátására az élet minden pillanatában és ezt az érzést szeretném átadni másoknak is képeimmel.

HoundBound kutyás pólók

HoundBound kutyás pólók

A HoundBound kutyás pólók lényegesen szebb kivitelűek és tartósabbak a máshol kapható szuvenír pólóknál, ezért is használjuk a divatpóló elnevezést. A pólók alapanyagául a francia Sol's cég kiváló minőségű termékei szolgálnak. A Lady O póló és a Cactus top egyaránt 220 gramm/m2-es, 100% pamut, és kifejezetten nők számára tervezték őket. A pólók szitanyomással készülnek, amelyhez plastizol alapú festéket használunk. Ez jóval tartósabb mintát eredményez, mint a szuvenír pólóknál gyakran alkalmazott transzfernyomás. Ezzel együtt természetesen óvatosan kell őket mosni, mindig kifordítva, maximum 40 fokon, és vasalni is kifordítva kell, hogy ne sérüljön a minta.

Kutyás Ajándéktárgyak

Kutyás Ajándéktárgyak

Mindig szívesen ülünk le fotóalbumunkat kezünkbe véve, hogy újra és újra felelevenítsük családtagjainkkal és barátainkkal töltött legszebb pillanataink emlékét. Ajándékozzuk meg őket egy egészen egyszerű, de mégsem hagyományos módon. A rendszer ismert, gondolod az első hallásra, hiszen sokan vasalnak, préselnek pólóra képeket vagy feliratokat. De mi egy egészen új élményt, lehetőséget kínálunk neked. A Fotopartner kínálta program lehetővé teszi, hogy ajándékodat teljesen egyedivé, különlegessé formáld és gyönyörű képgyűjteményt, albumot, vagy pólókat és egyéb ajándéktárgyakat készíts kutyádról, kutyáidról!

Tuti menü