Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Saját kutyapanzió kialakítása? képes leírás - Kutyapanzió.tlap.hu
részletek »

Saját kutyapanzió kialakítása? - Kutyapanzió.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyapanzio.tlap.hu » Saját kutyapanzió kialakítása?
Keresés
Találatok száma - 16 db
Beagle Club Webáruház

Beagle Club Webáruház

A Beagle Club internetes áruházában mindent megtalál a kedves leendő kutyapanzió tulajdonos! A kutyaházaktól a kutyakennelekig és mindenféle kiegészítőkig, ráadásul még eledelek közül is választhat, házhozszállítással.

Fressnapf állatáruház

Fressnapf állatáruház

A Fressnapf Állati áruházak széles választékot nyújtanak a nyakörvek, pórázok, kutyajátékok, ketrecek és kutyaházak-kennelek területén is, csakhogy néhányat említsünk az óriási kínálatból, kiemelve néhány különlegességet: kutyapelenka, kutyaparfüm, kutya baseballsapka, kutya energiaital, ásványvíz kutyák és macskák számára. Nemcsak a kedvező árak és az igen széles választék nyújt előnyt a Fressnapf vásárlóközönségének, hanem a jól felkészült eladók is, akik szakmai javaslataikkal segítenek a vásárlóknak az önkiszolgáló rendszerben működő, kulturált környezetű állati szupermarketekben.

Fűthető szigetelt kutyaházak

Fűthető szigetelt kutyaházak

Infra-fűtéssel (Csak akkor fűt ha a kedvencünk a házban van), szabályozható a hőfok, thermo ajtó és ablakkal ellátott kutya és macska házak. A kutyaházak panelre szerelhetők így könnyű a szállítás, bővíthetők, akár fűtőelemmel ellátott hátoldallal. Elletőházak melyek könnyen tisztíthatók és higiénikus. Továbbá kiképző boxok vannak még a termékskálán, melyeket például a határőrség is használ. Ausztriában, Németországban, Franciaországban, Csehországban és Hollandiában is forgalmazott minőségi termékek. Egyedi igényeket is figyelembe vesznek. E miatt került a termékskálára például a cicaház is.

Igényes kutyaházak

Igényes kutyaházak

A kutyaházak dupla falú hungarocell szigeteléssel készülnek. Kívül kétszer kezelt lambéria, belül farostlemez. A házak lábakon állnak, a szigetelés fölött műpadló burkolattal. A tető is dupla falú, szigeteléssel, Bituwell bordó hullámlemez, vagy palazúzalékos bitumen lemezfedéllel (bordó vagy türkiz-szürke). Bitumen zsindellyel is rendelhető 10% felárral. A éleket horganyzott saroklemez zárja le a rágás megakadályozására. Hidegebb időszakra műanyag átlátszó függöny kérhető a bejárathoz. Igény szerint más formavilágú kutyaház rendelhető.

Ildáré Bt.

Ildáré Bt.

Szeretnék egy kis segítséget nyújtani Önnek a lehető legmegfelelőbb kerti lak megtalálásához négylábú kedvence számára. Ez nem egyszerű feladat, sok összetevőt kell figyelembe venni. A kutyaház kiválasztásánál hozzávetőlegesen tudnunk kell kiskutyánk majdani, felnőttkori méretét. Figyelembe kell vennünk hőigényét, és szokásait is. Ezen túlmenően természetesen nem árt megvizsgálni az adott eblak tartósságát, és az ára sem elhanyagolható körülmény.

Jókutyaház

Jókutyaház

Exkluzív minőségi, hőszigetelt, fűthető kutyaházakat készítünk megrendelésre, nyolc féle méretben, teljeskörű hőszigeteléssel! Emelett egyedi elképzeléseit is meg tudjuk valósítani. A kutyaházak kivitelezésénél az elsődleges szempont, melyet mindenek előtt szem előtt tartunk, az a minőségi munkavégzés első osztályú anyagok felhasználásával, az esztétikus kivitel és az időtálló felépítés.

Kedvencwebshop

Kedvencwebshop

Rengeteg időt és némi idegeskedést tud megspórolni magának azzal, ha nem kell átautóznia a fél városon, vagy akár az egész országon (többnyire munkaidő után), hogy megvegye kutyája, macskája, hala, madara, rágcsálója, kis kedvence életéhez, egészségéhez, boldogságához a szükséges termékeket. Itt megvásárolhat minden kelléket kis kutyapanzió felépítéséhez is!

Kutyaház megoldások

Kutyaház megoldások

Nagy terveid vannak a kutyákkal, és nem is nyugszol, amíg valóra nem váltod? Nem kevesebb a cél, minthogy rövid időn belül messze a tervezett életvitel fölé, szemtelenül kényelmessé tegyük pihenésüket, és hogy élvezetesebb, gazdagabb játékká tegyük a mindennapi együttlétet.

Kutyaházak

Kutyaházak

Oldalunknak két fő célja van, az egyik az, hogy bemutassa a Kutyaház pont eu által gyártott és forgalmazott minőségi kutyaházakat és egyéb termékeket, a másik, hogy hasznos információkkal lássa el a látogatókat és megbízható szolgáltatókat, termékeket ajánljon ezekhez! A szolgáltatók listáját, bemutatkozását az Ajánlataink Menücím alatt megtalálják a jobb oldali menüsorban! A Kutyaház pont eu fő tevékenységei: Hagyományos, Luxus és Extrém Kutyaházak Gyártása, Készítése! Európa egyetlen luxus kutyaház gyártója!

Hirdetés
Kutyaházak minden méretben

Kutyaházak minden méretben

Azen a weboldalon megtekint- heti illetve megvásárolhatja kutyájának kutyaházát. Tud azonnal is vásárolni a raktárkészletből, de megépítünk önnek olyan és akkora kutyaházat, amilyet szeretne. A hogyan készül oldal megtekintésével láthatja, hogy kutyaházaink nagy alapossággal készülnek, figyelembe véve az időjárás kérlelhetetlenségét és a kutya kényelmét. Kutyaházaink időtállóak. Nézzen körül nálunk, s ha megtetszik egy darab, vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal.

Kutyakennel gyártás

Kutyakennel gyártás

Válalkozásunk közel 2 éve foglalkozik kutyakennel gyártással. Kennelét egyedi méretben és felépítésben rövid határidővel elkészítjük. A készleten lévő kenneleinket 3, a megrendelés alapján gyártottakat 5 munkanapon belül szállítjuk az ország egész területére. A kutyakennel aljába mobil fapadozatokat helyezhetünk.Praktikus fekvőfelület, folyamatos szellőzés. Télen a fagytól nyáron a sártól, piszoktól védi a kutyát. Könnyen takarítható, mosható. A kutya kennel-ből könnyen kiemelhető, ezáltal a padozat alatti rész is jól tisztántartható. A kennel oldalaihoz pontosan illeszkedve nem tud a kutya kárt tenni benne.

Pet Center

Pet Center

Üdvözöljük honlapunkon, melyen megtalálja egyebek mellett a németországi CANINA pharma GmbH által kutyáknak gyártott professzionális táplálék-kiegészítőket, valamint a kutyatartás és ápolás eszközeit és egyéb speciális felszereléseket.

Simis kutyaházak

Simis kutyaházak

Több éves kutyaház készítői tapasztalattal ajánlom figyelmébe termékeimet,szigetelt kutyaházaimat, cicaházaimat. Házaimat kutyájára szabva készítem a kutya fajtájának, méreteinek megfelelően teljes szigeteléssel vagy alsó szigeteléssel! Az általam készített házak minden kutyafajta általános megelégedésére szolgálnak. 9 féle méretben készítem őket az egészen apró,3 kg testsúlytól a 90 kg feletti testsúlyig .

Sinb kutyakennelek

Sinb kutyakennelek

Kutyakennelek elsődleges célja, hogy kutyánknak kényelmes és biztonságos otthont biztosítson akár nyitott, akár zárt ajtón belül. Fontosnak tartjuk, hogy a kutyatartók széles tábora részére megfelelően sokoldalú, a helyi adottságoknak és a kutyának legmegfelelőbb lakhelyet tudjuk kialakítani. Ezért moduláris rendszerben gyártjuk a SINB kutyakennel családokat. Előregyártott SINB kutyakennel elemek segítségével tetszőleges kialakítású és méretű lakosztályok építhetők.

Takács Házi Kutyaházak

Takács Házi Kutyaházak

Köszönöm, hogy felkereste honlapomat! Bullmastiffok tenyésztésével foglalkozom 14 éve. Számomra Ők nagyon fontosak ezért nekik készítettem először kutyaházat. Mivel nagy testű, erős fajta arra törekedtem, hogy masszív-időtálló legyen, ezért tölgyfából készült.Rövid időn belül megrágták sarkait és a bejáratot majd teljesen lakhatatlanná alakították. Tervezgettem, kikértem építész barátom véleményét ezek után 1995-ben elkészítettem az első hőszigetelt, rágás ellen élvédett Takács-Házi Kutyaházat. Azóta folyamatosan fejlesztem a terméket, a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készül minden házam. Célom a kutyák igényeinek teljeskörű kiszolgálása.

Többszemélyes kutyaház

Többszemélyes kutyaház

Mire való a többszemélyes kutyaház komplexum? Vannak kertek, ahol fontos szempont a hely minél tökéletesebb kihasználása, praktikus megoldás nyújt a kutyaház összeépítés. Sok kutya egyszerre való tartásához, kutyapanzióhoz az ideális megoldás!

Tuti menü