Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vidéki Kutyapanziók képes leírás - Kutyapanzió.tlap.hu
részletek »

Vidéki Kutyapanziók - Kutyapanzió.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyapanzio.tlap.hu » Vidéki Kutyapanziók
Keresés
Találatok száma - 35 db
Ballfreak kennel, kutyapanzió

Ballfreak kennel, kutyapanzió

Nyaralni menne, de nincs ki vigyázzon kedvencére? Én vállalom, hogy családias környezetben, kennelekben, lakásban vigyázok kutyájára. A kennelekhez zárt, biztonságos kifutó tartozik és nagy sétákat is teszünk a ránk bízott kedvencekkel a Tisza gátján. 24 órás felügyelet és szerető gondoskodás. Panziónk 130 km-re Pesttől egy kis faluban található csodálatos környezetben. A falut közre fogja a Tisza és a Holt-Tisza. Ha kutyájával szeretne nyaralni előzetes egyeztetések alapján szintén megoldható falusias szállással. A közelben található Cserkeszölő termál fürdőjével és Tiszakürt gyönyörű arborétumával. Hatalmas sétákat lehet tenni a Tisza gátján. Szertetettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Baranyadog Kutyapanzió

Baranyadog Kutyapanzió

Teljes körű panziós befogadás szobatiszta, ember-barát kutyáknak BARANYÁBAN! Tapasztalatunk alapján a kutyapanzió egy kényszerű, de nem feltétlenül rossz megoldás. Előfordulhatnak olyan helyzetek az életben, hogy nem tudjuk megoldani megnyugtatóan Kedvenceink elhelyezését, mert ügyes-bajos dolgainak (munka, ügyintézés, nyaralás, síelés, ....) elszólítanak minket és nincs kire hagyni a család féltett tagját. A BARANYADOG kutyapanzió szolgáltatása ebben segíthet a Gazdiknak: nyugodt, családias környezetben, többéves tapasztalattal várjuk a család kedvenceit! Baranyadog - Feltétlen állatszeretet!

Berty Kutyapanzió

Berty Kutyapanzió

Berty kutyapanziónkban baráti szeretettel várjuk házi kedvenceiket, csepeli zöldövezeti nagy kertes házunkban, lakásban, fűtött helyiségben (különálló házrészben), kényelmes nagy kennelekben és kertben. Egész napos kerti mozgási lehetőséggel, sétáltatással, sok játéklehetőséggel, teljes körű ellátással, állandó lelkiismeretes felügyelettel, tenyésztői gyakorlattal, igény szerint kutya kozmetikai lehetőséggel, kiképzéssel, szállítással - légkondícionált, kényelmes járművel.

Buksi Kutyapanzió

Buksi Kutyapanzió

Dél-Magyarországon egyedülálló kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy lehetőség szerint minden kisállattartó megtalálja az igényeinek megfelelő szolgáltatást. Segítünk a kedvenceknek, hogy egészséges életet élhessenek. Neveléssel és etetéssel kapcsolatos kérdései vannak? Nyaralni, síelni megy, vendégei jönnek, lakást újítana föl? Szeretné biztonságban tudni háziállatát? Télen fűtött, nyáron hűtött szobában szeretné elhelyezni kedvencét? Szeretné, ha a kutyája a nálunk töltött idő alatt tanulna is valamit? Kutyaóvodát, kutyaiskolát keres? Kozmetikai szolgáltatásra lenne igénye? Szaktanácsra lenne szüksége? Kérdéseivel kérjük, forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

Bully Dog Center kutyapanzió

Bully Dog Center kutyapanzió

Panziónkat, 2002 őszén nyitottuk, azóta is a folyamatosan bővítjük, szépítjük. Budapesttől 35km-re, az M3-autópályától 3 km-re található, Ikladon. A kedvencek elhelyezését, családi házunknál kialakított 3 különálló területen, kennelekben, fűthető helyiségben ill. lakásban is vállaljuk. Beteg ill. tüzelő szukák elhelyezésére is van lehetőség. Magyarországon egyedülállóan, díszállatokat, kisállatokat : papagájok, nyulak, görények, szárnyasok, teknősök, elhelyezését is biztosítani tudjuk.

Dog Plusz Kutyaiskola

Dog Plusz Kutyaiskola

Alapengedelmesség és a kutyák viselkedési problémáinak kezelése a falkavezérség megszerzése alapján.Ha szeretné, hogy kutyája minden helyzetben igazi társ legyen, jöjjön el kutyaiskolánkba és ismerje meg módszereinket, mellyel a legtöbbet hozhatja ki kutyájából. Tanfolyamainkon 5-10 fős csoportokban a legújabb módszerekkel képezzük a kutyákat és gazdákat, Cesar Millan és más neves kiképzők tanácsai alapján.

Ebland Kutyapanzió

Ebland Kutyapanzió

Győrhöz közel, Győrújbaráton európai színvonalú kutyapanziónk, és kutyaiskolánk várja Önt és kedvencét! Közel két hektár parkosított, bekerített területen, téglából épült külső kennel sor, fűthető belső helyiségek, két nagy kifutó, egy focipálya nagyságú kiképzőterület, és egy gyönyörű kutyaúsztató várja vendégeinket. A panzióval együtt épült lakrészekben a helyszínen lakunk, így kis vendégeink többszörös állandó szakszerű felügyelet alatt lesznek, éjjel nappal. Minden fajta, méretű és korú kutyust szeretettel várunk! Elkülönítőinkben szükség esetén beteg állatot, és tüzelő szukákat is el tudunk helyezni. Állatorvosunk szükség esetén, a nap 24 órájában a rendelkezésünkre tud állni, ha a kedvencek hirtelen kezelésre szorulnak, vagy a már otthon megszokott kezelést kell folytatni. Az a célunk, hogy a kutya jól érezze magát a gazdi távolléte alatt.

Éden Kutyaiskola és Panzió

Éden Kutyaiskola és Panzió

Ha elutazik hosszabb-rövidebb időre, és gondot okoz, hogy ki vigyázzon kedvencére távolléte idején, ha nem talál ismerőst, aki magához venné és foglalkozna vele, míg vissza nem érkezik, akkor itt az ideje, hogy ránk gondoljon. Előzetes időpont-egyeztetéssel lehetőség van arra, hogy családias környezetben, tiszta, tágas és védett kennelekben, hőszigetelt kutyaházakban, állandó felügyelet mellett tudhassa kedvencét. Viselkedésétől függően játszótársat is tudunk biztosítani. Állandó állatorvosi felügyelet, sétáltatás, tágas futtató, kiváló minőségű eledelek állnak rendelkezésre. Csak korlátozott számban tudunk fogadni!

Fanni Kutyakozmetika és Panzió

Fanni Kutyakozmetika és Panzió

Benke-Szepesi Gyöngyi vagyok. 2006 májusa óta dolgozom kutyakozmetikusként. A színvonalas üzlet, és a kényelmes panzió is a tágas, füves kerttel rendelkezo családi házunkban található. A ránk bízott kedvencekrol sajátunkként gondoskodunk. A panzió kényelmes, csendes pihenést biztosít a kutyusoknak igény szerinti étkeztetéssel, és napközbeni foglalkozással.

Hirdetés
Fóti-Kuckó Kutyapanzió

Fóti-Kuckó Kutyapanzió

Panziónkat családi vállalkozásban a 2000-es évek elején nyitottuk Fóton. Mintegy 20 éves szakmai kutyás múltunkra és tágas külterületi ingatlanunkra alapoztuk terveinket. Tágas futtatónkkal és 5x2 méteres boxainkkal még a legnagyobb mozgásigényű állatoknak is elegendő teret tudunk biztosítani. Igyekszünk minden vendégünk egyedi igényének megfelelni, ezért maximum 10-12 kutyát tudunk egyszerre ellátni. Folyamatos állatorvosi felügyeletünket a Dunakeszin található Blöki Bt. látja el, és szükség szerint ők végzik el az esetleges elmaradt oltásokat vagy orvosi kezeléseket is. Ezenfelül ha kedvencüket kozmetikázva, fürdetve várják haza, kutyakozmetikus ismerősünk szakszerűen elvégzi ezt is.

Héra Kutyakozmetika és Panzió

Héra Kutyakozmetika és Panzió

Panziónkban 7db különálló, zárt kennel várja kedvencét. A tiszta környezet és a zöld füves terület, ahol kutyusokkal napi szinten foglalkozunk, a legmegfelelőbb hely abban az esetben, mikor nincs kire hagynia kedvencét a hosszabb távollét során. A panzió is, mint a kozmetika családi házas környezetben található. A kennelek egy külön udvari részen, külön, zárt épületben találhatóak. A terület nagysága bőven elég az elhelyezett kutyák futtatására és a napi foglalkozások lefolytatására. A visszatérő és új vendégeinket is szeretettel várjuk megfelelő elhelyezéssel és hozzáértő bánásmóddal. Bármely fajtát illetve keverék kutyusokat is fogadunk. Rendszeres állatorvosi felügyelet történik nálunk és abban az esetben, ha bármilyen egészségügyi probléma adódik rövid időn belül maximális ellátásban részesül a beteg egy elkülönített részen tartva. Panziónkat csak érvényes veszettség elleni oltással vehetik igénybe, a kölyökkutyák esetében is csak az alapimmunizálás után. Az áraink tartalmazzák a napi étkeztetést, az elhelyezést valamint a foglalkozásokat. Nem tartalmazza a szükség esetén igénybevett orvosi ellátást és ápolást.

Kutyapanzió

Kutyapanzió

Bármilyen fajta kutyusokat, cicákat és kisállatokat is fogadunk hozzáértő bánásmóddal. Panziónk állattartási szempontból gondosan megépített. A kedvenceket zárt kennelekben szállásoljuk el. Egy külön elkerített kifutóba naponta többször kiengedjük az állatokat. A lakásban tartott kutyusokat házban, kennelekben tudjuk elhelyezni.

Kutyapanzió Baranyában

Kutyapanzió Baranyában

Tapasztalataink alapján a kutyapanzió egy kényszerű, de nem feltétlenül rossz megoldás. Előfordulhatnak olyan helyzetek az életben, hogy nem tudjuk megoldani megnyugtatóan Kedvenceink elhelyezését, mert ügyes-bajos dolgainak (munka, ügyintézés, nyaralás, síelés, ....) elszólítanak minket és nincs kire hagyni a család féltett tagját. A mi megítélésünk szerint is az a legjobb megoldás, ha ilyen esetekben egy ismerősnél, családtagnál lenne elhelyezhető a kutyus, akit már ismer, megszokott, megszeretett, mert ekkor kevésbé viseli meg az állat lelkét a Gazdi hiánya. Ha ez nem valósítható meg, akkor jöhet a kutyapanzió. Ez azonban nem feltétlenül kellemetlen, a kutya számára kínzó alternatíva. Ugyanis bár az első alkalommal a terep teljesen új és ismeretlen tényezőkkel kell megismerkednie, mégis a kellő bizalommal, kíváncsisággal és nyitottsággal rendelkező állatok gyorsan és gond nélkül alkalmazkodnak.

kutyapanzió Dunakeszi

kutyapanzió Dunakeszi

Ha távolléted alatt nem tudod, hogyan old meg kutyád gondozását, etetését és nincs olyan családtag vagy barát, aki vállalja ezt, gyere el és nézd meg, hogyan nyaralnak/telelnek nálunk a kutyák. A kutyaiskola területének végében került kialakításra a 20 kennelből álló panziós részleg.Minden kutya külön kennelben kap helyet, ahová szívesen berakjuk a kutya megszokott fekhelyét, szőnyegét, takaróját.

kutyapanzió-kutyakozmetika

kutyapanzió-kutyakozmetika

Családbaráti árakon várom szeretettel vendégeimet. Kutyapanzióm 3oo négyszögöles zárt zöldövezeti környezetben van, mely családias otthoni környezetet ébreszt kiskedvenceikben.Természetesen zárt fűtött biztonságos tetőtéri elhelyezésre is van lehetőség, amely l3o nm en működik. Így egész évben működünk akár Karácsonykor is ha Önnek erre igénye van illetve természetesen Szilveszterkor is amikor igen sok vendég megy pihenni. Nálam ugyan nem szalagszerüen kenneles megoldás van ezért a létszám is korlátozott, tehát igényét időben jelezni szükséges. Elérhetőségem 06 302 414241 Erika. A panzióban eltöltött idő alatt lehetőség kínálkozik kozmetikai ellátásra is, vagyis kiskedvence tisztán rendezetten távozhat panziómból.

Kutyasport Tréning Center

Kutyasport Tréning Center

Az országban egyedülállóan elsőként infrakamerával felszerelt kenneljeinkben éjjel-nappal bárhol a világon, az interneten keresztül, élőben figyelemmel kísérheti Kedvencét.Magyarországon egyedülálló módon, kenneljeink infrakamerával vannak felszerelve, így Ön a nap bármely órájában, bárhonnan figyelemmel kísérheti Kedvencét. A kennelekben minden évszakban a kutyáknak legmegfelelőbb hőmérsékletet biztosítjuk, egészségük megóvása érdekében, a nap 24 órájában állatorvos is a rendelkezésünkre áll. Külön kérésre kutyakozmetikai szolgáltatást is tudunk biztosítani Kedvencének. A bejelentkezéskor mindenképpen hozza magával kutyája oltási könyvét, szükség szerint fekhelyét, edényeit. Ez a HOTEL Kedvence második otthona

Mogyoródi kutyapanzió

Mogyoródi kutyapanzió

A 'Hortobágyi' kutyapanzió 1975 óta fogadja vendégeit. 2000-ben lettem tulajdonosa, a 'Hortobágyi' nevet fantázia névként sokáig meghagytam. Az évek során a vendégeink keresztelték át a panziót, amikor ismerőseiknek a 'mogyoródi' panziót ajánlották. 2000 óta folyamatosan szépítjük, bővítjük a panziót, hogy minél család centrikusabb helyet alakítsunk ki a szeretettel várt kedvenceknek. A panzió területe több mint 2500 m2, ahol az EU-s követelményeknek megfelelően, és az illetékes szakhatóságok engedélyével 50 kutya elhelyezésére van lehetőség.

Tuti menü